.

Πρόκριση στο 120’ για Πανσολυγειακό !!!

Χρειάστηκαν να περάσουν 90’ κανονικού αγώνα και άλλα 30’ της παράτασης, για να αναδειχθεί νικητής, στην αναμέτρηση του Πανσολυγειακού με τον Αστέρα Δερβενίου, για την 2η φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, με την ομάδα του Σοφικού, να παίρνει την πρόκριση με 1-0.

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες, ίσως με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν τις περισσότερες, αλλά όπως είπαμε, οι «πράσινοι» φάνηκαν πιο τυχεροί και ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη.

Οι παίκτες του Δερβενίου πάντως, διαμαρτύρονται για μια ανατροπή, πάνω στον Μυργιώτη, αλλά ο διαιτητής, είπε να συνεχιστεί το ματς.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αλλά στην ημίωρη παράταση και πιο συγκεκριμένα στο 120΄της αναμέτρησης, ο Ιωσήφ Μουρατίδης με δυνατό σουτ, νίκησε τον Φραντζή, έκανε το 1-0 και έδωσε στον Πανσολυγειακό, την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.



ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Πιπίνης, Κλέττας, Κούτρας Β., Καρβούνης, Γκεζερλής, Μουρατίδης, Τζάνι, Μπάρτζης, Σταθογιαννόπουλος, Καραμαλέγκος, Ρωτίδης Σ. (75’ Τσίγκος Μ.)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Φραντζής, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μετεβελής, Μαστρογιαννόπουλος, Φωλιάς, Πρίφτι (46’ Παπαδημητρίου), Βυζάς, Μυργιώτης, Κουτρούλης (46’ Πεθαίνος), Τόλιας (80’ Μερκούρης)

apopsi24.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger