.

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Βατικανό


Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Βατικανό, σύμφωνα με τον διάσημο μπλόγκερ Andrew Sullivan. Όπως παρατήρησε, το γεγονός ότι ο Πάπας δεν θα αποσυρθεί σε κάποια κατοικία, αλλά θα συνεχίσει να ζει...                                                              



στο Βατικανό μαζί με τον έμπιστο γραμματέα του Georg Gaenswein, τον κάνει να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι γκέι και δεν θέλει να αποχωριστεί τον σύντροφό του.

Ο αρχιεπίσκοπος Georg Ganswein και προσωπικός γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου φημίζεται για την ομορφιά του! Μάλιστα πρόσφατα η ιταλική έκδοση του Vanity Fair κυκλοφόρησε με τον γραμματέα στο εξώφυλλο και τίτλο «Πατέρα Georg, δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος!». Ο «Τζορτζ Κλούνεϊ του Αγίου Πέτρου» επιλέχθηκε από το περιοδικό λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης δύναμης που αποκτά στο Βατικανό.

Όπως γράφει ο Sullivan στην ανάρτησή του «Δύο Πάπες, ένας γραμματέας», ο γοητευτικός αρχιεπίσκοπος θα συνεχίζει να ζει με τον Βενέδικτο, ενώ θα δουλεύει για λογαριασμό του νέου Πάπα και αναρωτιέται: «Είναι φυσιολογικό αυτό;».

Ετσι ο μπλόγκερ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι ομοφυλόφιλος, ερωτευμένος με τον Georg και εν ολίγοις γράφει ότι το Βατικανό θα πρέπει να μετονομαστεί σε Melrose Place (αναφερόμενος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά)!

 planet-greece
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger