.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Είναι γνωστό σε όλους το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ασθένεια στους φοίνικες με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους. Το μείζον αυτό θέμα το έχουμε θέσει και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο πλην όπως φαίνεται από τα πράγματα δεν έχετε προβεί σε καμιά ουσιαστική και αποτελεσματική ενέργεια, τόσο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης όσο και για τη σωστή απόσυρση των κατεστραμμένων δένδρων (ταφή κλπ). Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις έως τώρα ενέργειές σας και εάν είναι στις προθέσεις σας να κάνετε κάτι πιο αποτελεσματικό, καθώς επίσης και εάν έχετε προγραμματίσει την αντικατάστασή τους με όμοια ή άλλα είδη δένδρων.
   Γ Η Π Ε Δ Ο  Γ Κ Ο Υ Ρ Α Σ                                                                                                     
Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε το γήπεδο της Γκούρας δεν έχει περίφραξη με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών αντί η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα να την κυνηγάνε οι παίκτες εκτός παιδιάς!!! Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση περίφραξη του γηπέδου λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι αφ’ ενός το κόστος δεν είναι μεγάλο και αφ’ ετέρου και κυρίως το οφείλουμε στα παιδιά της περιοχής, που αθλούνται ως ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθειά τους.
Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ο Σ
Τριτοκοσμική είναι η κατάσταση στο κέντρο του Κιάτου , αλλά και σε άλλες περιοχές, ως προς των φωτισμό. Επανειλημμένως σας έχουμε θίξει την απαράδεκτη εικόνα που υπάρχει στον πεζόδρομο ανάμεσα στο πρώτο Δημοτικό σχολείο και τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Οφείλετε να αποκαταστήσετε αμέσως τους φανοστάτες τόσο με τη συντήρησή τους όσο και με την αποκατάσταση του φωτισμού.
Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Η  Α Π Ο Ρ Ρ Ι Μ Μ Α Τ Ω Ν
Λαμβανομένου υπ’ όψιν της σοβαρότητας της κατάστασης που υπάρχει ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων, των καθυστερήσεων και ασαφειών ως προς την ολοκληρωμένη διαχείριση στα πλαίσια της Περιφέρειας, των τελευταίων εξελίξεων, των χρονικών ορίων ως προς τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και λοιπών προβλημάτων παρακαλούμε να τεθεί το θέμα προς συζήτηση ως έκτακτο και κατεπείγον. Σας θυμίζουμε πως και πάλι σας έχω θέσει το θέμα , γι’ αυτό οφείλετε να  μας ενημερώσετε εκτός των άλλων και για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχέδιο που έχετε δρομολογήσει, για να μη βρεθεί ο Δήμος μας στη δεινή θέση που ευρίσκονται άλλοι Δήμοι.  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡ.. ΖΑΧΑΡΙΑΣ
                                 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger