.

Συνεδρίαση της σχολής γονέων


«ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ» αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, που απασχολεί και προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο έχει να παρουσιάσει στην 9η συνεδρία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην «Κροκίδειο αίθουσα» (οδ. Κροκιδά 2) η διακεκριμένη επιστήμων – παιδίατρος Δρ. κ. Μαργαρίτα Μπίτση – Παπαφωτίου.
Η πολύπειρη και εξειδικευμένη παιδίατρος θα αναλύσει το ζωτικής σημασίας αυτό θέμα θέτοντας καταρχήν τις σωστές βάσεις για μια υγιεινή οικογενειακή διατροφή. Ακολούθως, θα υποδείξει τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να ενεργήσουν οι γονείς ώστε να αποφύγουν τους σκοπέλους που οδηγούν τα παιδιά τους στην μάστιγα της πλημμελούς διατροφής έως και της παχυσαρκίας.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε, τα όσα από την επιστημονική κατάρτισή της και από την εμπειρία της ως παιδίατρος έχει να καταθέσει η ομιλήτρια  και να δράξετε την ευκαιρία της υποβολής ερωτημάτων, που θα σταθούν εφόδια στην διαπαιδαγώγηση των αγαπημένων σας τέκνων. Όπως πάντα τον εποικοδομητικό διάλογο που θα επακολουθήσει θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger