.

Το πρόγραμμα του FINAL-4 LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» στο Βραχάτι (video)


Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης του Final 4 του 2ου League Cup που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και συμμετέχουν Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Κηφισιάς και ΠΑΟΚ.
Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε και του Δημάρχου Βέλου, Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο ταμίας της ΕΣΑΠ και πρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Κώστας Ρωμανός έκαναν την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης του φάιναλ-4 του 2ου League Cup που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Θα λάβουν μέρος ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο ΑΟ Κηφισιάς και ο ΠΑΟΚ.
Ο Παντελής Ταρνατόρος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου από την Κορινθία και την Αθήνα, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για την υποστήριξη, το μεγάλο χορηγό που είναι ο ΟΠΑΠ και τη Nova που θα καλύψει τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά και αυτή τη διοργάνωση του βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αποκάλυψε πως πήρε τη συγκατάθεση της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, Ελένης Δούκας για να παραστεί στον τελικό όπου μάλιστα θα κάνει και τις απονομές στους νικητές. Η κυρία Δούκα θα ταξιδέψει από τη Λήμνο και όπως είπε με μεγάλη της χαρά και συγκίνηση αποδέχεται την πρόταση της ΕΣΑΠ.
Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013:

Ώρα 17.30 Ημιτελικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά

Ώρα 20.00 Ημιτελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Σάββατο 2Μαρτίου 2013:

Ώρα 17.00 Τελικός (Νικητής Α΄ημιτελικού – Νικητής Β΄ημιτελικού)


Εκπλήξεις και έπαθλα Για το διαδικαστικό και αγωνιστικό μέρος ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ υποσχέθηκε εκπλήξεις: «Θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός, ο ΠΑΟΚ και η Κηφισιά. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη διοργάνωση η οποία αν και νεοσύστατη έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική. Έχουμε θεσπίσει έπαθλα και στις τέσσερις ομάδες. Στο νικητή 8.000 Ευρώ, στον φιναλίστ 4.000 Ευρώ και από 1.000 Ευρώ στις άλλες δύο ομάδες». Σε ερώτηση εάν είναι στις σκέψεις της ΕΣΑΠ να δοθεί στο μέλλον ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στον κάτοχο του League Cup ο Παντελής Ταρνατόρος είπε: «Ναι, είναι κάτι που το έχουμε σκεφτεί αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε με την ΕΟΠΕ που έχει τον πρώτο λόγο καθώς πρέπει να δώσει την έγκριση της για τέτοιες αποφάσεις. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την ΕΟΠΕ και βλέπουμε από κοινού θετικά όλες τις πρωτοποριακές προτάσεις. Πακέτο τριών αγώνων με 8 Ευρώ Το πρωί της Τετάρτης 27/2 θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια. Ο Κώστας Ρωμανός αναφέρθηκε στην διαχείριση και προπώληση των εισιτηρίων αλλά και για τις ελκυστικές τιμές τους, ενώ τονίστηκε πως δεν θα βγουν προσκλήσεις και όλοι – ακόμα και οι επίσημοι – θα πρέπει να πληρώσουν αντίτιμο. «Θα παραλάβουμε τα εισιτήρια την Τετάρτη. Θα υπάρχουν δύο σημεία προπώλησης σε κεντρικά σημεία του Βραχατίου. Παρότι ο Παμβοχαϊκός δεν θα αγωνιστεί στο φάιναλ-4 ο κόσμος του Βραχατίου και της Κορινθίας είμαι βέβαιος πως θα στηρίξει τη διοργάνωση και θα έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Θα έχει μοναδική ευκαιρία να δει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Ο κόσμος του Βραχατίου, το ΔΣ του Παμβοχαϊκού και οι φίλοι του συλλόγου θα υποστηρίξουμε τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ για την επιλογή της. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέλου Βόχας και την Περιφέρεια για την υποστήριξη και υποσχόμαστε να διοργανώσουμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον». Για τις τιμές των εισιτηρίων είπε: «Θα κοστίζουν 5 Ευρώ για τους δύο ημιτελικούς και 5 Ευρώ για τον τελικό και 8 Ευρώ σε «πακέτο» και για τους τρεις αγώνες». «Η Κορινθία στηρίζει το βόλεϊ» Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες δήλωσε: «Συγχαίρω την ΕΣΑΠ για την απόφαση της να αναθέσει στην περιοχή μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε η πατρίδα της ιδέας του αθλητισμού και πρέπει να την αναδείξουμε και να την μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας. Πρέπει να τη μεταδώσουμε. Σας περιμένουμε με χαρά να σας φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας». Ο δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε: «Ο δήμος μας είναι κοντά στον Παμβοχαϊκό, στο βόλεϊ και σε κάθε προσπάθεια προβολής του αθλητισμού και της περιοχής μας. Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ για την απόφαση της να διοργανώσει στο Βραχάτι αυτή τη διοργάνωση. Θα έρθουν στις πόλη μας τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες. Ο κόσμος της Κορινθίας στηρίζει το βόλεϊ και θα το αποδείξει και τώρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger