.

Με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ταξίδεψαν στα Ιωάννινα οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας (video)


Πάνω από 1000 επισκέπτες μέσα σε 4 ώρες

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ταξίδεψαν για μια ακόμα φορά οι Μεγάλες μέρες της Νεμέας, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, στις 25 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με υπολογισμούς περισσότεροι από 1000 κάτοικοι και επαγγελματίες των Ιωαννίνων, κατέκλυσαν την αίθουσα του Grand Serai Hotel, στην οποία είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, για να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των Οινοποιείων της Νεμέας.
Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν υπολογίσει κανείς την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε συνέχεια και απέτρεψε ακόμα περισσότερους να επισκεφθούν την εκδήλωση.
Την εκδήλωση κάλυψαν εκτενώς όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της πόλης αναγνωρίζοντας πως αποτελεί ένα αντίδοτο στην κρίση και τονίζοντας πως η εξωστρέφεια είναι ο μόνος δρόμος για να έρθουν πιο κοντά οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου με τους καταναλωτές σε όλη την επικράτεια.
Στην εκδήλωση, που αποτέλεσε ένα γεγονός για την πόλη των Ιωαννίνων, βρέθηκε η πλειοψηφία των επαγγελματιών εστίασης της περιοχής διερευνώντας πιθανότητες συνεργασίας με τους οινοποιούς της Νεμέας.
Αλλά και πολλοί από τους επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι, πως από την επομένη της εκδήλωσης θ' αρχίσουν να ασκούν επώνυμη ζήτηση για τα κρασιά που δοκίμασαν, συμβάλλοντας στην τοποθέτησή τους στα καταστήματα και τους χώρους εστίασης της περιοχής.
Ο Δήμαρχος της Νεμέας κ. Ανδριανάκος και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν τα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.ά. και ανανέωσαν το ραντεβού για μια νέα εκδήλωση των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας στην πόλη, την επόμενη χρονιά.
Υπενθυμίζουμε πως οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας, που διοργανώνονται από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΕΜΕΑΣ και τον ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ, είχαν ξεκίνήσει το ταξίδι τους με επιτυχία από το Βόλο, ενώ ο επόμενος σταθμός προγραμματίζεται να είναι η Καλαμάτα.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger