.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. (video)





Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν.

Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

Εκείνη την ώρα η γυναίκα που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 25χρονη τηλεφώνησε σε συγκενικό πρόσωπο λέγοντάς του πως την πυροβόλησαν κι ότι χρειάζεται βοήθεια. Εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε σε έναν φίλο του αστυνομικό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετά από περίπου 25 λεπτά.

H σφαίρα πέρασε από το πίσω τζάμι και τη βρήκε στην πλάτη. Μετά απο έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως η κοπέλα τραυματίσθηκε θανάσιμα απο τα πυρά των δραστών.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.

 
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger