.

Εγκαινιάστηκε σήμερα η είσοδος της πόλης της Νεμέας.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον Δήμαρχο Νεμέας Βαγγέλη Ανδρινάκο.
Παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Άγγελος Παπαγγελόπουλος και Λάκης Παπαφωτίου, αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.
Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, αντάξιος του ονόματος, της ιστορίας και των κατοίκων της Νεμέας, αποδόθηκε σε χρήση στους Νεμεάτες και στους επισκέπτες της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Νεμέας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει αυτό το έργο πραγματικότητα, ένα έργο που το ζητούσε η πόλη της Νεμέας τα τελευταία 20 χρόνια. 
Το έργο εντάχθηκε στο περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ τον Απρίλιο του 2011 και η πράξη ένταξης τροποποιήθηκε τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Ωρίμασε και ολοκληρώθηκε με σκληρή δουλειά όλων και καταφέραμε να γίνει πραγματικότητα. 
Ήταν προϋπολογισμού 4.600.000 ευρώ, πήρε έκπτωση κατά το διαγωνισμό 53% και είναι το πρώτο από μία σειρά μεγάλων για την πόλη μας έργων, που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και εξελίσσονται κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας που την ευθύνη των δημοτικών πραγμάτων είχε η σημερινή δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Βαγγέλης Ανδριανάκος.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger