Δύο νέα υπερσύγχρονα Δορυφορικά VAN απέκτησε η εταιρεία INA tv News - μία από τις μεγαλύτερες δορυφορικές υπηρεσίες στην Ευρώπη (φώτο)

Δύο νέα υπερσύγχρονα Δορυφορικά VAN απέκτησε η εταιρεία INA tv News - μία από τις μεγαλύτερες δορυφορικές υπηρεσίες  στην Ευρώπη. ΙΝΑ tv διαθέτει συνολικά 14 Δορυφορικά VAN και 9 Δορυφορική φορητές κεραία.  

ΙΝΑ έχει αρχικά ξεκίνησε ως μια εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών που παρέχει αποκλειστικά στελέχωση εγκαταστάσεις παραγωγής στην εγχώρια και ξένα τηλεοπτικά κανάλια. Από το 1999, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες νέες δορυφορικές υπηρεσίες και τεχνολογίες, λύσεις παραγωγής και μετάδοσης ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία παροχής uplink και κορυφαία εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών που μεταδίδονται στην Ελλάδα, η Κύπρος και τα Βαλκάνια για διαφορετικό είδος των εκδηλώσεων - Ειδήσεις / έκτακτη είδηση , του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας, ειδικές εκδηλώσεις και εταιρικές tv / συνέδρια.

Υπηρεσίες - Δορυφορική Διανομή παραγωγής και υπηρεσιών πλήρη εκδήλωση που παραδίδεται στην καλύτερη ποιότητα, προσφέροντας σας Στελέχωση, Μοντάζ, εξοπλισμός παραγωγής και του προσωπικού.
Το έμπειρο προσωπικό μας ειδικεύεται στην παραγωγή στους τομείς των δραστηριοτήτων τους και είναι καλά εξοικειωμένος με την Ελλάδα, η Κύπρος και τα Βαλκάνια, μεταξύ άλλων εδαφών, εξασφαλίζοντας ότι οι απαιτήσεις του πελάτη ικανοποιούνται σε υψηλές προδιαγραφές όχι μόνο τεχνικά αλλά και διοικητικής μέριμνας, όπου θα αναπτύσσονται.

Εκδήλωση Κάλυψη λόγω της γεωγραφικής της θέσης μας μπορούμε εύκολα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας εκδήλωση για την Ελλάδα, η Κύπρος και η περιοχή των Βαλκανίων (Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, τη Σερβία, την Αλβανία, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία) και πιο απομακρυσμένες περιοχές, κατόπιν αιτήματος (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική ....).

Πελάτες & Συνεργάτες - ΙΝΑ έχει πολύ ευρεία βάση πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ξένων και εγχώριων τηλεοπτικοί σταθμοί, εταιρείες παραγωγής, ειδήσεων και αθλητικών φορέων, οργανισμών και φορέων, μεταξύ άλλων.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης συνεργάζεται με κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές παγκόσμιες λύσεις εκπομπής και διατηρεί σχέσεις με τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης δορυφορικών.
Kαι με άριστα καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger